konferens

Vår konferenslokal är helt nyproducerad och ligger på andra våningen. Här är det högt i tak och omgivningarna fantastiska. Lokalen passar för alla typer av möten och föreläsningar för 20-80 deltagare.

Screenshot_20200205-175822~2

Niclas Ohlsson

”Vårt möte med arbetsledarna som vi genomförde på Näsby Gård funkade kanon. Fantastisk lokal och lugn och ro – och lätt att parkera!”

CVC Kristianstad

Cecilia Reinholdsson

"På Näsby Gård har man lyckats bevara den gammaldags charmen och samtidigt erbjuda en modern och funktionell lokal. Det är en avstressande miljö - både utomhus och inomhus. Inga störande inslag, bara lugn och ro och fokus."

Vårdcentralen Knislinge

lokaler

På Näsby Gård finns en luftig, öppen och inspirerande konferenslokal på andra våningen. Gammaldags charm men samtidigt modern. Det finns möjlighet att även använda ett mindre grupprum/mötesrum på första våningen.
Under 2020 bygger vi ett mottagningskök, en matsal och ännu ett konferensrum.

Aktiviteter

Kom med era önskemål så kommer vi att göra vårt bästa för att uppfylla dessa! Frukost, lunch, fika – kanske middag? Vi samarbetar med välkända och etablerade cateringfirmor.
Vill ni kanske ha en pausaktivitet? Vi förordar något utomhus! Kanske lite gympa, Qi Gong eller en promenad? Vi fixar det!

Tillgänglighet

Vi har gratis parkeringsplatser i direkt anslutning till konferenslokalen. Gården ligger 3 km från centrum och det är bara 400 m till närmsta busshållplats

FAQ

Vanliga frågor och svar!

Konferenslokalen på Näsby Gård blev klar 2019 och ligger på andra våningen i motsatt länga som Festlokalen. (Hiss finns fr.o.m augusti 2020.) Vår konferenslokal är en pärla som passar utmärkt för konferenser, möten och utbildningar. Lokalen är ljus och har högt i tak. Bra ljud, ljus och ventilation. Lokalen och den omgivande naturen ökar sannolikheten att få bra, kreativa och produktiva möten!
På nedanvåningen finns ett mötesrum som också går att hyra samt en hcp-toalett.
Här är lätt att parkera och lätt att komma ut och sträcka på benen i naturen i pauserna!

Lokalen är på totalt 150 kvm och det får vistas max 100 personer i lokalen samtidigt.
Under 2020 kommer vi att färdigställa en matsal, ett tillredningskök samt hiss upp till andra våningen. Vi kommer också att komplettera med ett mindre konferensrum (lämpligt för 10-20 deltagare). På första våningen bygger vi 7 stycken övernattningsrum som kommer ha två sängar i respektive och dusch och wc på rummet.

I vår konferenslokal finns 10 bord och 50 bekväma stolar. (Vi fixar fler bord och stolar vid behov.) I lokalen finns kanon, bildduk och högtalare samt WiFi. Konferensblock, pennor och vatten ingår i konferenshyran.

Ring eller skicka ett mail med en förfrågan så återkommer vi med besked om det är ledigt samt en offert. (Kontakt)
Ni är varmt välkomna att komma hit och titta först. På plats kommer ni att inse lokalen och gårdens möjligheter.
Vi fixar gärna frukost, lunch och fika efter önskemål (via catering).
Har ni andra önskemål, som t.ex. frukt & nötter eller någon aktivitet är det bara att ange detta så återkommer vi med förslag.

Sluta dröm

Kontakta oss redan idag så kollar vi vilket datum som passar samt svarar på alla dina frågor till våran bästa förmåga.